Welkom bij Euronics Belgium

Per 1 april 2005 hebben de Raden van Bestuur van de vennootschappen Tera (Selexion) en Action Twenty Five (Action Shop) hun marketingnamen onder éénzelfde koepel verenigd en zodoende de grootste Belgische aankoopgroepering gevormd op gebied van Consumer Electronics, Foto, IT, Telecom en huishoudtoestellen: Euronics Belgium, met een kapitaal van € 3.007.000.

Tijdens de bestuursvergadering van 12/5/2009 heeft de Raad van Bestuur van Euronics Belgium cvba de beslissing genomen om Euronics NV op te richten.

Euronics Belgium cvba vertegenwoordigt een omzet van 304 miljoen euro en telt momenteel niet minder dan 203 verkooppunten in België en het Groothertogdom Luxemburg.

De winkels verschillen in stijl; Selexion is vooral vertegenwoordigd op regionaal vlak met verkoopoppervlaktes van 400 tot 1500 m², Selexion Clix eerder in de steden met ruimtes van gemiddeld 150 m² en Euronics NV op nationaal vlak met verkoopsoppervlaktes van 250 tot 400 m².

Euronics Belgium is uitgegroeid tot een commerciŽle organisatie die enerzijds als doel heeft de continuÔteit en het succes van haar leden te ondersteunen door hen service te bieden op gebied van aankopen, marketing, logistiek en verkoop. Daarnaast is Euronics Belgium een retail organisatie die via haar online shop www.selexion.be producten uit alle divisies verkoopt aan de Belgische consument. De combinatie van de hoge kwalificatie van haar leden (specialisten die hun vak ernstig opnemen, met goede technische kennis, betrouwbaar) met het aankoopvermogen resulteert in een aantrekkelijk voorstel voor de klanten.

Euronics Belgium is de lokale tak van de Europese groepering Euronics die niet minder dan 11.500 verkooppunten telt over gans Europa.

 
print
Euronics 2014 Copyright. Alle rechten voorbehouden